У неділю, 15 листопада, у с. Старуня, Богородчанського району, на завершення Святої Місії, завітав Єпископ помічник Івано-Франківський Преосвященний Владика Йосафат.

Від середи тут тривали місійні науки, які проводив о. Ярослав Тимішак – Головний духівник Івано-Франківської Духовної Семінарії та о. Олесь Будзяк – віце-ректор Семінарії. Численні вірні мали нагоду приступити до Святих Тайн: Покаяння та Євхаристії; слухати цікаві та повчальні настанови, призадумуючись над своїм життям.

А в неділю вранці на їхню парафію завітав і Владика Йосафат, якого радо зустрічала молодь та діти, парафіяльна громада та священнослужителі. Перед Божественною Літургією Кир Йосафат освятив новий престіл.

Після чого на парафії Св. Вмц. Параскевії розпочалась урочиста Архієрейська Божественна Літургія. Нашому Єпископу співслужили отці-реколектанти, адміністратор парафії о. Якрослав Дирів та запрошенні ієреї.

На завершення богослужінь Владика Йосафат розповів громаді про грядущий Ювілейний Рік Божого Милосердя, а також відбувся чин відновлення хресних обітів.

Щоб переглянути фотозвіт, натисніть на світлину

 

Прес-служба Архієпархії