30 листопада відбулось чергове засідання Катехитичної комісії Івано-Франківської Архієпархії. Голови деканальних катехитичних осередків підбили підсумки християнської інтелектуальної гри брейн-ринг «Вивчаємо митрополита Андрея», що проходила на деканальному, архієпархіальному та всеукраїнському рівнях, ознайомились із новими виданнями Патріаршої катехитичної комісії та Інструкцією щодо причастя немовлят та дітей в УГКЦ. Даний законодавчий документ вступить в дію через два місяці від дня електронного опублікування, а саме з січня 2016.

Було обговорено план роботи на 2016 рік, який проголошений як Ювілейний Рік Божого Милосердя. Серед запропонованих заходів слід виокремити Ювілейну прощу учнів катехитичних шкіл та катехитів до Крилоса (4 червня), християнську інтелектуальну гру брейн-ринг «Милосерні як Отець», реколекції та інтерактивні семінари, вчинки милосердя в практиці та ін..

Наступне засідання Катехитичної комісії Івано-Франківської архиєпархії провести 29 лютого об 11. 00 в приміщенні Архієпаріального управління.

Катехитична комісія Івано-Франківської Аріиєпархії