7 листопада в конференц-залі Івано-Франківської Архиєпархіального управління відбувся круглий стіл між волонтерами вищих навчальних закладів м. Івано-Франківська та студентами Духовної Семінарії.

Організували зустріч Комісія у справах душпастирства охорони здоров’я – о. Руслан П’яста та Рух « За тверезість життя» - о. Ярослав Рохман. Метою конференції було висвітлити волонтеріат у християнському світлі та з огляду екстраординарного року Божого милосердя, ознайомлення з різними волонтерськими рухами та їхньою харизмою.

Представники навчальних закладів мали можливість поділитися досвідом праці, а також отримати інформацію про інші дієві методи реалізації себе як волонтера.

Друга частина зустрічі розпочалася жвавими дискусіями та пропозиціями стосовно спільних проектів. «Ми мусимо ділитися з іншими про свої плани, для залучення якомога більше волонтерів не тільки одного закладу» - підкреслив помічник проректора із виховної роботи Університету права ім. Короля Данила Галицького. У зв’язку із цим прийняли рішення, згідно якого всі зобов’язані повідомляти Комісію, а вона у свою чергу розповсюдити інформацію по інших волонтерських станицях. 

Опісля учасники обмінялися контактами та визначили день наступної зустрічі, яка відбудеться 21 грудня 2015 р.

 

Повідомив о. Ярослав Рохман