14 грудня у Рожнятові біля новозбудованої каплички «Пам’яті жертв Чорнобильської трагедії 1986 року» проведено годину-вшанування до Дня ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Отець Богдан Головчак освятив капличку та побажав ліквідаторам міцного здоров’я і Божої опіки. Капличка «Пам’яті жертв Чорнобильської трагедії 1986 року» буде постійно нагадувати нинішнім і прийдешнім поколінням про страшну Чорнобильську аварію та безсмертний подвиг учасників ліквідації наслідків катастрофи.

Зі словами вдячності до ліквідаторів-чорнобильців, які взяли активну участь у будівництві каплички, та спонсорів і меценатів, які матеріально підтримали добрий задум, звернувся голова районної спілки «Чорнобиль» Іван Дженджера.

Голова районної ради Василь Рибчак та заступник голови Рожнятівської РДА Богдан Яковина з великою повагою звернулися до ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і побажали їм здоров’я,  довголіття, благополуччя, добробуту у родинах, доброти, щирості від людей, миру і спокою.

Пам’ятаймо кожного, хто в ті дні віддав своє життя за порятунок всього світу. Не забуваймо страшних помилок минулого, щоб не допустити їх повторення у майбутньому.

Прес-служба Рожнятівського деканату