Як ми повідомляли раніше, в Івано-Франківську активно триває будівництво нового корпусу для учнів Католицької загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ст.-гімназії св. Василія Великого, що по вул. Шевченка, 11.

Протягом літа-осені будівельникам вдалося виконати всі фасадні роботи, поставити високоякісні вікна, а також змонтовані фасадні світлопрозорі конструкції. Окрім того, в середині будівлі залиті всі необхідні стяжки. Завершено муровані роботи, проведені роботи по гідроізоляції та утепленню дахових покриттів і допоміжних приміщень спортзалу. Окрім того, в новому приміщенні виконані усі штукатурні роботи.

Розпочато роботи по влаштуванню світлопрозорого переходу, який сполучатиме дві будівлі. Такий перехід є необхідний, адже дозволить учням комфортно переміщуватись між будівлями не виходячи на вулицю, зокрема в холодну пору року.

 В Івано-Франківську відбулась чергова зустріч школи християнського аніматора

Таким чином, як і планувалося, Архієпархіальне управління повністю приготувало нове приміщення до зими. Станом на сьогодні роботи припиняються, а відновляться вони вже на весні. Саме тоді будівельники розпочнуть внутрішні роботи.

Повністю ж нова будівля Католицької гімназії буде здана в експлуатацію до вересня 2019 р.

Пригадуємо, що в ній передбачені відповідні великі приміщення їдальні, яка уможливлюватиме усім учням повноцінне харчування протягом обідньої перерви; спортивного залу, у якому школярі матимуть необхідний простір для фізичного розвитку;  актової зали, яка є невід’ємною частиною будь-якої школи.

Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ