У вівторок, 10 грудня, в Архієпархіальному управлінні відбулися збори священників Тисменицького протопресвітеріату. Очолив засідання Митрополит Володимир.

Архієрей, звертаючись до священнослужителів, акцентував увагу на необхідності забезпечення катехитам належного пастирського супроводу і всілякого сприяння їхньому служінню, адже катехизація є головним завданням кожного пароха з огляду на сучасні виклики часу.

Згодом прот. Степан Балагура – Судовий вікарій Івано-Франківської Архієпархії, закликав душпастирів відновити традицію молитви Утрені та Вечірні перед неділею і святами на місцевих парафіях. 

Також, о. Віталій Максимів, Віце-економ Івано-Франківської Архієпархії, виступив з мультимедійною презентацією економічного звіту за 2018 рік, та детально розповів про актуальні проекти Архієпархії. Також отець Віталій поділився планами на майбутнє щодо розвитку нових соціальних ініціатив.

Прикарпатців запрошують на традиційну прощу до Архікатедрального і Митрополичого собору Воскресіння Христового

Отець Олексій Данилюк, Захисник подружнього вузла Митрополичого трибуналу розповів священникам про основне завдання церковного судочинства та його важливі моменти.

Головний редактор видавництва "Нова зоря", Голова Департаменту інформації Архієпархії, о. Іван Стефурак подякував отцям Тисменицького протопресвітеріату за активну співпрацю протягом року, також доповідач закликав до проповідування Слова Божого за допомогою сучасних методів комунікації.

Диякон Василь Качмарський, Голова Катехитичної комісії Івано-Франківської Архієпархії, закликав до використання сучасних методів та відповідних матеріалів, які подає УГКЦ стосовно катехизації в парафіях.

______________________

Долучайтесь до нашого каналу у Telegram - тут завжди найважливіша та найактуальніша інформації з життя Церкви одразу у Вашому смартфоні!

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ