У понеділок, 19 грудня, Святий Миколай завітав у центр соціальної реабілітації молоді з інвалідністю, який функціонує при БО «Карітас Івано-Франківськ».

Як зазначає пресслужба Карітасу, Чудотворець попрацював на славу, адже встиг завітати до кожної дитини та дорослого, де його з нетерпінням чекали.

У Центрі соціальної реабілітації молоді з інвалідністю Карітасу Івано-Франківськ теж відбулася святкова зустріч. Всі присутні отримали подаруночки та зарядилися позитивом на увесь прийдешній рік!

«Наші аніматорки дружнього простору  для дитини підготували святкову програму і створили атмосферу добра та чудес», — повідомляють організатори заходу на своїй фейсбук-сторінці.

До молоді долучилися й охочі батьки, вони разом розмальовували солодкі пряники та заряджалися доброю, родиною атмосферою.

«Ми встигли влаштувати новорічну фотосесію та підзарядитися позитивними емоціями. Дякуємо всім, хто долучився до цього свята, нехай Миколайчик подарує віру в чудеса кожному!», — додали організатори на завершення заходу.

Джерело