У неділю, 18 грудня, у храмі Вознесіння Господнього, що у селі Підпечери Тисменицького протопресвітеріату, відбулось парафіяльне свято на честь святого Миколая Чудотворця.

Перед початком Божественної Літургії для вірних освятили вервиці, які виготовили учні місцевого ліцею для Воїнів із с. Підпечери, які зараз на передовій захищають Україну.

Після Служби Божої школярі під керівництвом педагога Мар’яни Стецко, оповідали про життя великого Чудотворця, співали пісні та розказували вірші. Пізніше брати-семінаристи Івано-Франківської духовної семінарії провели інтерактивну гру для дітей, після чого кожен отримав подарунок від Миколая.

На завершення празника о. Роман Шиндирівський, сотрудник храму, подякував організаторам й жертводавцям свята, а також усім присутнім у святині.

Наступного дня, 19 грудня, у день свята, після Божественої Літургії у храмі Вознесіння Господнього, святий Миколай відвідав родини військовослужбовців, які віддали своє життя захищаючи Україну. Особлива радість була у дітей, які у себе вдома отримали від Миколая подарунки.

Повідомив о. Роман Шиндирівський